Prona Emili Real Estate

Prona Okazion

Shikoni pronat më të fundit okazion me qera dhe në shitje

Pronat

Më të fundit

Prona më të fundit të listuara qera dhe shitje

Bashkëpunëtorët

Emili Real Estate

Rreth Nesh

Një shoqëri e dedikuar për tregun imobiliar

Ne duam të “Bëjme  Shërbim” jo vetëm për klientët tanë, por edhe per  komunitetin tonë dhe veçanërisht për anëtarët tanë të ekipit.  Ne e dimë që nuk mund te arrish nëse nuk punon shumë. Nëse ne si njerëz dhe anëtarë te ekipit nuk jemi në gjendje të mësojmë nga njëri-tjetri, dhe të rritemi me ndihmën e njëri-tjetrit, atëherë nuk do të kemi sukses. Asnjehere nuk eshte  mjaftueshem te mësuar, kjo për mua është ajo që e bën jetën kaq emocionuese!
Sherbimet tona janë të shumta, por ne jemi të fokusuar në shitjen e pronës suaj, marrjen, dhënien me qera të ambjenteve të ndryshme të bizneseve, apartamenteve, edhe të gjitha llojet e pronave.
Blog

Artikuj

Artikuj më të fundit nga Emili Real Estate

Partnerët tanë

Disa nga partnerët e shoqerisë sonë

Vlerësime

Disa nga vlerësime e klienteve tanë

Shoqeri shume serioze dhe ekip profesionistësh. Kam bashkëpunim prej vitesh me ta dhe jam shumë i kënaqur. Jua rekomandoj.
Klient
Shitje të prones në kohe rekode. Nese doni nje ekip me rezultate të matshme Emili Real Estate është zgjedhja e duhur për ju.
Klient
Janë gjithmonë pranë klientit me këshillat e tyre te vyera, eksperiencën, lidhjet e tyre. Kam punuar me ta shumë herë dhe do punoj sërish.
Klient
WhatsApp chat