Prona Emili Real Estate

Prona Okazion

Shikoni pronat më të fundit okazion me qera dhe në shitje

Pronat

Më të fundit

Prona më të fundit të listuara qera dhe shitje

3
Okazion
2
Okazion

Bashkëpunëtorët

Emili Real Estate

Rreth Nesh

Një shoqëri e dedikuar për tregun imobiliar

Ne duam të “Bëjme  Shërbim” jo vetëm për klientët tanë, por edhe per  komunitetin tonë dhe veçanërisht për anëtarët tanë të ekipit.  Ne e dimë që nuk mund te arrish nëse nuk punon shumë. Nëse ne si njerëz dhe anëtarë te ekipit nuk jemi në gjendje të mësojmë nga njëri-tjetri, dhe të rritemi me ndihmën e njëri-tjetrit, atëherë nuk do të kemi sukses. Asnjehere nuk eshte  mjaftueshem te mësuar, kjo për mua është ajo që e bën jetën kaq emocionuese!
Sherbimet tona janë të shumta, por ne jemi të fokusuar në shitjen e pronës suaj, marrjen, dhënien me qera të ambjenteve të ndryshme të bizneseve, apartamenteve, edhe të gjitha llojet e pronave.
Blog

Artikuj

Artikuj më të fundit nga Emili Real Estate

Partnerët tanë

Disa nga partnerët e shoqerisë sonë

Vlerësime

Disa nga vlerësime e klienteve tanë

Shoqeri shume serioze dhe ekip profesionistësh. Kam bashkëpunim prej vitesh me ta dhe jam shumë i kënaqur. Jua rekomandoj.
Klient
Shitje të prones në kohe rekode. Nese doni nje ekip me rezultate të matshme Emili Real Estate është zgjedhja e duhur për ju.
Klient
Janë gjithmonë pranë klientit me këshillat e tyre te vyera, eksperiencën, lidhjet e tyre. Kam punuar me ta shumë herë dhe do punoj sërish.
Klient
WhatsApp chat